воскресенье, 15 марта 2020 г.

До уваги учнів 7-х класів!


Матеріал для допомоги знаходиться в КласРумі за посиланням класРум 7 кл Неорганічна хімія Для опрацювання та роботи з курсом вам надається код: 475p2p7
Карантин поки що триватиме 3 тижні (це 6 уроків), тому деякі завдання та матеріал на допомогу освоєння теми будуть знаходитись в классрумі. Працюємо відтепер у класРумі. Рекомендації «Google Клас. Приєднання за кодом у браузері ПК. Основні вкладки й можливості студентів/учасників» розміщені у блозі https://znmc.blogspot.com/ .
Вивчити: пар.18 (ст. 131-133), конспект. Хімічні властивості кисню: взаємодія з простими речовинами (вуглець, водень, сірка, магній, залізо, мідь). Реакція сполучення. Оксиди.
Прочитати: пар.19-21 (скласти опорний конспект або опорні схеми). Поняття про оксиди, окиснення (горіння, повільне окиснення, дихання). Умови виникнення та припинення горіння. Колообіг Оксигену в природі. Озон. Проблема чистого повітря. Застосування та біологічна роль кисню.
Повторити: пар.17. Добування кисню в лабораторії та промисловості. Реакція розкладу. Поняття про каталізатор. Способи збирання кисню. Доведення наявності кисню.
Виконати завдання письмово: ст. 135 №1,2,3.
За бажанням підготувати один із проектів (до 27 марта):
1. «Хімічні явища у природі»
2. «Хімічні явища в побуті.»
3. «Використання хімічних явищ у художній творчості й народних ремеслах.»
4. «Речовини і хімічні явища в літературних творах і народній творчості.»
5. «Проблема забруднення повітря та способи розв’язування її.»
6. «Поліпшення стану повітря у класній кімнаті під час занять.»



Комментариев нет:

Отправить комментарий